tisdag 26 februari 2013

En kort uppdatering

Nu har vi fått sålt bilen! :) Vi fick 3400 dollar för den, vilket var 400 dollar mindre än de vi själva köpte den för. Så vi är helt nöjda med det. Det var en ung fransyska som köpte den. Hon visste inte mycket om bilar, vi kände att vi skulle ha kunnat koka ihop vad som helst, och hon skulle ha trott på det. Men det gjorde vi ju förtsås inte. ;)

Vi hade lite otur dagarna före vi skulle sälja den dock.. Allt kan ju inte gå som på räls heller.. Två dagar före försäljningen slutade vindrutetorkarna fungera. Matias ringde till en bilelektriker som sade att vi kunde komma till honom med bilen. Det här var kl 7 på en lördagkväll. Elektrikern och hans fru var påväg ut, men han hade kännt att han bara måste hjälpa oss. :) Så han fixade det åt oss på ca 20 minuter.

Vi hade bokat flygbiljett till Auckland, NZ, till dagen därpå, så när vi sålt bilen tog vi in på ett hostell i Sydney för natten.

Idag kom vi till Auckland och imorgon åker vi med bussen till Hot Water Beach. :)

Jätte-Askungen hade tappat sin sko i Auckland


Vi försökte boka om våra flygbiljetter till Finland så att vi skulle få komma hem bara någon dag efter att vi kommit tillbaka till Sydney från NZ den 23.3. Men alla flyg var fulla, så nu är datumet för vår hemresa den 18.4, men vi är på väntelistan för flyg som går tidigare än det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar